• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Historisch Hout heeft vaak meer dan 1000 M2 Azobé scheepsplanken op voorraad! Azobé scheepsplanken zijn oude hardhouten planken afkomstig uit het ruim van een vrachtschip. Door de jarenlange dienst als laadvloer hebben de planken een robuuste uitstraling! Wij zijn één van de weinige leveranciers in Nederland die dit materiaal particulier en zakelijk verkopen! Wij kunnen de planken ruw, geborsteld en geschaafd aanbieden.

 

 

Toepassingen Azobé scheepsplanken

Azobé scheepsplanken zijn perfect bruikbaar in de volgende toepassingen; 

  • Terras / vlonders
  • Schutting / afboording
  • Tuin / vijver
  • Haven / steiger
  • Grondkering
  • Stal

 

Ruwe planken

Ruwe Azobé scheepsplanken zijn onbewerkte planken in ongesorteerde pakketten. Afname van onbewerkte planken is alleen mogelijk bij afname vanaf minimaal 1 origineel verpakt pakket 20-40 M2. Naast Azobé scheepsplanken leveren wij ook ander oud hout zoals Wijnpersplanken, Barnwooden oud eiken planken

Geselecteerde & geborstelde planken

Bij geselecteerde & geborstelde scheepsplanken selecteren wij de planken op kwaliteit en stellen wij het materiaal samen dat u nodig bent voor uw project! Hierna zullen wij de planken borstelen, door deze bewerking blijft de ruwe uitstraling van het hout zichtbaar maar ontstaat er toch een glad en beloopbaar product. Geborstelde planken worden veelal gebruikt om vlonders, terrasvloeren, steigers aan te leggen.

 

Geselecteerde & geschaafde planken

Bij geselecteerde & geschaafde scheepsplanken selecteren wij de planken op kwaliteit en stellen wij het materiaal samen dat u nodig bent voor uw project! Hierna zullen wij de planken schaven. Door deze bewerking zullen de versleten zijdes van de planken verwijderd worden waardoor de planken er als nieuw uitzien! Geschaafde scheepsplanken zijn perfect voor de volgende toepassingen: vlonders, terrasvloeren, steigers en schuttingen!

 

Azobé tuintafels

Momenteel laten wij veel buitentafels verwerken uit Azobé scheepsplanken. Deze kunnen wij laten maken uit geborstelde planken of geschaafde planken! Vraag naar de prijzen en mogelijkheden! 

 

Door wisselende voorraad en maatgeving kunt u prijzen en beschikbare maten opvragen via ons contactformulier.

Benieuwd naar andere houtsoorten? Bekijk ook de WijnpersplankenBarnwood, en oud eiken planken